top of page

Gal tiks ir tau: Katy Perry laikosi dietos, kuri priverčia valgyti grybus

Kuo intensyviau domėtumėtės, kaip lieknėja pramogų pasaulio žvaigždės, tuo daugiau dar negirdėtų dietų ir mitybos planų atrastumėte. Taip jos visos tampa atsakingos už išaugusį šių dietų populiarumą. Taip nutiko ir su amerikiečių dainininkės Katy Perry vykdomu „M-Plan“ mitybos planu.



A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Jun 11, 2017 at 9:05pm PDT



A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on May 27, 2017 at 6:25pm PDT

Ši dieta remiasi vienu netikėtu produktu – grybais. Per 14 dienų periodą vienas patiekalas per dieną turi būti pakeičiamas lėkšte žalių grybų. Grybuose yra nedaug kalorijų, bet gausu baltymų ir skaidulų, dėl kurių jaučiamės sotesni ir nebenorime užkandžių.



A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on May 21, 2017 at 10:01pm PDT



A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on May 3, 2017 at 10:29am PDT

Dainininkė valgo penkis mažus patiekalus per dieną: sriubą, keptą vištieną, viso grūdo kruopas, kaip, pavyzdžiui, bolivinę balandą, ir keptas šparagines pupeles. Tokia subalansuota mityba dainininkei padeda išlaikyti formą ir neprarasti energijos koncertinių turų metu. Katy dievina kokosų vandenį ir šviežiai spaustas sultis.



A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Apr 28, 2017 at 1:37pm PDT



A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Dec 18, 2015 at 12:33am PST

Žinoma, Katy nėra abejinga užkandžiams, bet vietoje pakuotės traškučių ji renkasi sveikesnę kesadiliją su kalakutiena, juodosiomis pupelėmis ir mažiau riebiu sūriu. Jeigu žvaigždė jaučia, kad daugiau nebegali tverti be skrebučio su žemės riešutų sviestu ir džemu, ji susiplaka šių dviejų ingredientų kokteilį su bananu, braškėmis ir graikišku jogurtu. Jei dainininkė pasiryžusi sukčiauti dar rimčiau, ji renkasi mėsainius ar greitą meksikietišką maistą.

Naujausi įrašai

bottom of page