Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Blauzdelės aviečių marinate, keptos ant grilio


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 6 viščiuko blauzdelių

  • ½ žaliosios citrinos

  • Šviežio rozmarino šakelės

  • 1 šaukšto medaus

  • 1 šaukšto aštrių garstyčių

  • Žiupsnelio druskos ir juodųjų pipirų

  • 4 šaukštų aviečių

  • 1 skiltelės česnako

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

1. Avietes sudėkite į virtuvinį smulkintuvą, įspauskite citrinos sulčių, įdėkite česnako, medaus ir garstyčių. Taip pat sudėkite šakelę nuskabyto rozmarino ir druskos. Taip pat supilkite aliejų ir pagardinkite juodaisiais pipirais. Visa tai sutrinkite virtuviniu smulkintuvu.

2. Šio marinato dėkite ant vištienos ir gerai pamasažuokite. Vištieną tokiame marinate laikykite daugiausiai 12–14 valandų. Jei šiltai, palaikykite daugiausiai valandą.

3. Dėkite ant grilio ir kepkite, kol gražiai apskrus.


Skanaus!

Vieno mygtuko paspaudimu BARBORA įsidėkite į savo krepšelį visas norimas prekes, kurios bus pristatytos į jūsų pasirinktą vietą.   

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg