Avokadų sriuba

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Avokadų sriuba



    3-4 asm.

    Gaminimas 15 min.


    Reikia:

    • 1 svogūno

    • 1 česnako

    • kelių šaukštų alyvuogių aliejaus

    • 4 didelių avokadų

    • 1 l daržovių arba vištienos sultinio

    • ryšulėlio šviežių žolelių (baziliko, kalendros)

    • 1 citrinos

    • druskos, juodųjų pipirų

    • grietinėlės (pagal skonį)

    1. Svogūną smulkiai supjaustykite ir kepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi.

    2. Kai svogūnas gražiai apkeps ir taps permatomas, suberkite smulkiai pjaustytą česnaką ir žoleles. Kepkite dar pusę min.

    3. Tuomet suberkite pjaustytus avokadus, įspauskite citrinos sultis ir supilkite sultinį. Kaitinkite ant nedidelės kaitros, kol užvirs.

    4. Užvirusią sriubą sutrinkite maisto smulkintuvu, įmaišykite grietinėlę, pagardinkite druska ir pipirais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg