Avokadų sriuba
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Avokadų sriuba



3-4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 1 svogūno

  • 1 česnako

  • kelių šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 4 didelių avokadų

  • 1 l daržovių arba vištienos sultinio

  • ryšulėlio šviežių žolelių (baziliko, kalendros)

  • 1 citrinos

  • druskos, juodųjų pipirų

  • grietinėlės (pagal skonį)

1. Svogūną smulkiai supjaustykite ir kepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi.

2. Kai svogūnas gražiai apkeps ir taps permatomas, suberkite smulkiai pjaustytą česnaką ir žoleles. Kepkite dar pusę min.

3. Tuomet suberkite pjaustytus avokadus, įspauskite citrinos sultis ir supilkite sultinį. Kaitinkite ant nedidelės kaitros, kol užvirs.

4. Užvirusią sriubą sutrinkite maisto smulkintuvu, įmaišykite grietinėlę, pagardinkite druska ir pipirais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg