Austriškas plėšytas omletas „Kaiserschmarrn“

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Austriškas plėšytas omletas „Kaiserschmarrn“



    2 asm.

    Gaminimas 20 min.


    Reikia:

    • Saujelės šviesiųjų razinų

    • 1–2 šaukštų romo, brendžio arba apelsinų sulčių

    • 3 AUDRUPIO paukštyno kiaušinių

    • 200 ml pieno

    • 1 šaukšto cukraus

    • 100 g miltų

    • Lydyto sviesto (kepti)

    • Miltelinio cukraus (patiekti)

    1. Užmerkite razinas brendyje, sultyse arba rome.

    2. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite su pienu ir cukrumi, įmaišykite miltus ir nuspaustas razinas.

    3. Baltymus išplakite ir pamažu, labai atsargiai mentele įmaišykite į tešlą.

    4. Pilkite tešlą į keptuvę su lydytu sviestu, palaukite, kol iškeps apačia, apverskite ir mentele suplėšykite omletą, permaišykite ir baikite kepti.

    5. Patiekite pabarstytą milteliniu cukrumi.

    *Papildomai galite patiekti uogų, abrikosų džemo arba šokoladinio padažo.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg