Anakardžių tortas su ciberžole ir linų sėmenimis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Anakardžių tortas su ciberžole ir linų sėmenimis



    6 asm.

    Gaminimas 30 min.

    Zzz 12 val.


    Reikia:

    Pagrindui:

    • 100 g migdolų

    • 6–7 datulių

    • 1–2 šaukštų apelsinų sulčių

    Kremui:

    • 300 g anakardžių

    • 100 ml kokosų aliejaus

    • 1–2 šaukštų agavų sirupo

    • 50 ml apelsinų sulčių

    • 1 šaukšto ciberžolės

    • 1 apelsino žievelės (nutarkuotos)

    • 2 šaukštų linų sėmenų

    1. Riešutus užmerkite vandenyje. Geriausiai – per naktį.

    2. Pagrindui sutrinkite datules ir migdolus, įpilkite apelsinų sulčių.

    3. Pagrindą sudėkite į 18 cm skersmens kepimo popieriumi išklotą formą ir labai gerai suspauskite. Tai galite padaryti stiklinės dugnu.

    4. Riešutus nusunkite ir sutrinkite trintuvu iki glotnios masės kartu su kokosų aliejumi ir agavų sirupu. Tirštumą reguliuokite apelsinų sultimis.

    5. Sudėkite likusius produktus, išskyrus linų sėmenis, ir sutrinkite iki glotnios masės. Pabaigoje suberkite linų sėmenis. Viską sumaišykite.

    6. Supilkite masę į formą ant paruošto pagrindo ir dėkite į šaldytuvą.

    Palikite per naktį. Patiekite papuošę uogomis ir gėlėmis.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg