Drėgnas, šokolado glajumi glaistytas apelsininis keksas yra puiki gardi dovana ne tik Mamos dienai. Receptas nekantriai laukia čia.
Pasveikinkite vieni kitus su pavasariu. Pirmadienį laidoje „Alfas vienas namuose“ Alfas ruošė pavasariškus patiekalus: ypatingus šaltibarščius su alyvų žiedais, glazūruotą baklažaną, itin sultingus azijietiškus iešmelius, traškias brokolių ir morkų salotas.
„Crema Catalana“ yra Ispanijoje kilęs ir ten šlovės spinduliuose besimaudantis desertas, kuris nuolat konkuruoja su krembriule. Skirtumas toks, kad Katalonijoje gimęs skanėstas yra verdamas iš pieno ir gardinamas cinamonu, o krembriulė – iš grietinėlės ir vanile. Pasimėgaukite: receptas čia.
#AlfasAtsakingai laidoje Alfas atskleidė, kaip lengvai ir greitai paruošti net du patiekalus su falafeliais. Vienas iš jų bus puikus užkandis draugų kompanijoje, o kitas – kai norėsis kažko lengvo, gaivaus ir traškaus. Receptai čia, o naujos laidos – kiekvieną sekmadienį 10.30 per #DelfiTV.
Iki skanaus!