Prosciuto, italų taip mėgstamas vytintas kumpis, yra puikus įvairių užkandžių ingredientas ir į derančių draugų jis turi gerokai daugiau nei tik melionas. Išbandykite įvairius variantus, surenkite tikrą vytinto kumpio degustavimo šventę.
#Welldone produktų linijoje – gausi produktų įvairovė, todėl rasite viską pagal savo skonį, poreikius ar receptą – kiekvieną sekmadienį laidoje, kurią galite žiūrėti IG , Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptais.
Vytinto kumpio deriniams paruošti reikia:
80 g WELL DONE vytinto kiaulienos kumpio „Prosciutto Crudo“
1 meliono riekelės
1 ananaso griežinėlio
⅓ mango
2 duonos lazdelių
Keleto arbatinių talerių
½ vidutinės figos
50 g WELL DONE šilauogių
Keleto mėtos lapelių (papuošimui)
1. WELL DONE vytintą kiaulienos kumpį „Prosciutto Crudo“ gražiai išdėliokite ant patiekimo lėkštės.
2. Melionui išpjaukite sėklytes, supjaustykite vidutiniais gabalėliais dar ant žievės ir dėkite šalia kumpio.
3. Ananasą supjaustykite vidutiniais gabaliukais, nulupkite mangą ir supjaustykite griežinėliais.
4. Taip pat dėkite duonos lazdeles, talerius, per pusę perpjautą figos puselę, berkite WELL DONE šilauogių.
5. Galite papuošti mėtos lapeliais.