top of page

Vištienos blauzdelės su granola ir figomis


Reikia:

  • 600 g vištienos blauzdelių

  • 200 g granolos

  • 4 figų

  • 50 g aviečių uogienės

  • 200 g lapinio kopūsto (kale)

  • Druskos, pipirų

  • Alyvuogių aliejaus kepimui


  1. Vištienos blauzdeles apkepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.

  2. Kai apkeps, apvoliokite aviečių uogienėje ir granoloje. Perdėkite į skardą.

  3. Lapinį kopūstą pabarstykite druska ir pašlakstykite alyvuogių aliejumi.

  4. Figas perpjaukite į keturias dalis ir sudėkite kartu su kopūstu ir vištiena.

  5. Kepkite apie 30 min. iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje.

Naujausi įrašai

bottom of page