Salotoms su lašiša reikia:
100 g DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezo „Karališkas“
1 apelsino
2 žaliųjų citrinų
100 g SANTA BREMOR parūkytos lašišos
2 agurkų
1 žaliojo obuolio
1 raudonojo svogūno
1 kivio
1 avokado
1 obuolio
50 g marinuoto imbiero
100 g virtų bolivinių balandų
Ryšelio mėgstamų prieskoninių žalumynų
50 g mėgstamų salotų lapų
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
Padažui sumaišykite 100 g DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezo „Karališkas“ su vieno apelsino ir vienos žaliosios citrinos sultimis, įtarkuokite apelsino žievelės, pagardinkite SANTA MARIA juodaisiais pipirais „Tellicherry“.
Salotoms supjaustykite kubeliais avokadą, kivi, raudonąjį svogūną, šiaudeliais agurką ir obuolį, pasmulkinkite salotų lapus, jei reikia.
SANTA BREMOR parūkytą lašišą pagardinkite žaliosios citrinos sultimis ir pipirais.
Visus salotų ingredientus sudėliokite lėkštėje, nepamirškite marinuoto imbiero, pagardinkite padažu.
Skanaus!