Vietoje sumuštinių su rūkyta lašiša – įdomios šefo salotos


Salotos su rūkyta lašiša, Alfas Ivanauskas, receptas

Salotoms su lašiša reikia:

  • 100 g DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezo „Karališkas“

  • 1 apelsino

  • 2 žaliųjų citrinų

  • 100 g SANTA BREMOR parūkytos lašišos

  • 2 agurkų

  • 1 žaliojo obuolio

  • 1 raudonojo svogūno

  • 1 kivio

  • 1 avokado

  • 1 obuolio

  • 50 g marinuoto imbiero

  • 100 g virtų bolivinių balandų

  • Ryšelio mėgstamų prieskoninių žalumynų

  • 50 g mėgstamų salotų lapų

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  1. Padažui sumaišykite 100 g DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezo „Karališkas“ su vieno apelsino ir vienos žaliosios citrinos sultimis, įtarkuokite apelsino žievelės, pagardinkite SANTA MARIA juodaisiais pipirais „Tellicherry“.

  2. Salotoms supjaustykite kubeliais avokadą, kivi, raudonąjį svogūną, šiaudeliais agurką ir obuolį, pasmulkinkite salotų lapus, jei reikia.

  3. SANTA BREMOR parūkytą lašišą pagardinkite žaliosios citrinos sultimis ir pipirais.

  4. Visus salotų ingredientus sudėliokite lėkštėje, nepamirškite marinuoto imbiero, pagardinkite padažu.


Skanaus!