Šokoladinį tortą nusprendėme daryti veganišką ir jis yra nuostabus. Sodriai šokoladinis aksominės tekstūros, papuoštas gaiviomis uogomis jis nuneša ten, kur norite būti nunešami.
6-8 asm.
Gaminimas 45 min
Kepimas 40 min
Orkaitės t-ra 170 °C
Šokoladiniam tortui pagaminti reikia:
140 g miltų
50 g nesaldintos geros kokybės kakavos
120 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
2 šaukštelių kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
180 ml augalinio pieno
80 ml aliejaus
50 g smulkinto juodojo šokolado
Kremui:
200 g juodojo šokolado
1 didelio prinokusio avokado
1-2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo
1. Sumaišykite birius produktus.
2. Supilkite augalinį pieną ir aliejų, gerai išmaišykite.
3. Tešlą sudėkite į išklotą kepimo popieriumi 20-22 cm skersmens formą. Kepkite apie 40 min iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje. Aušinkite ant grotelių.
4. Kremui ištirpinkite šokoladą. Avokadą sutrinkite ir sumaišykite su tirpintu šokoladu. Pagal skonį įpilkite DANSUKKER auksaspalvio sirupo.
5. Ataušusį biskvitą perpjaukite pusiau ir pertepkite kremu.
Gardžių atradimų.