top of page

Veganiškas burgeris su „Baba Ganoush“ (Receptas)

  • eglerace
  • 02-01
  • 1 min. skaitymo

Ieškote augalinės alternatyvos burgeriui, kuri nenuviltų skonio receptorių? Šis veganiškas burgeris su baba ganoush taps vienu mėgstamiausių. Sodrus keptų baklažanų užtepas puikiai dera su traškia šviežia rukola ir minkšta bandele. Tai ne tik gardus pasirinkimas vakarienei ar savaitgalio susibūrimui, bet ir puikus būdas atrasti, koks išradingas gali būti augalinis maistas.


Veganiškam burgeriui su „Baba Ganoush“ pagaminti reikia:

  • 1 pakuotės „Garden Gourmet“ maltinių

  • 2 mėsainio bandelių

  • 1 (kepto) baklažano

  • 1 česnako skiltelės

  • 15 ml citrinos sulčių ir žievelės

  • 5 g tahini pastos

  • 20 ml alyvuogių aliejaus

  • rukolos


1. Pasigaminkite „Baba Ganoush“: keptą baklažaną sutrink su šakute. Sumaišykite su česnaku, citrinų sultimis ir žievele, tahini, alyvuogių aliejumi.

2. Iškepkite „Garden Gourmet“ maltinį, paskrudinkite perpjautas mėsainio bandeles.

3. Sudėk viską sluoksniais: ant bandelės dėk rukolą, maltinį, „Baba Ganoush“, pagardink citrinos žievele ir uždenk kita bandelės puse.


Gardžių atradimų!

bottom of page