Minkštos, sultingos ZYLE greitpuodyje greitai ir sveikai ištroškintos antienos kulšelės jaukiai vakarienei ar ypatingiems pietums. Pirštelius aplaižysite!
Troškintiems antienos ketvirčiams pagaminti reikia:
1 morkos
1 svogūno
2 skiltelių česnako
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 antienos ketvirčių
2 rozmarino šakelių
2 čiobrelio šakelių
½ l vandens
1 saujos bazilikų
300 ml kokosų pieno
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
Daržoves supjaustykite, sudėkite į ZYLE greitpuodį, įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite antienos ketvirčius, pagardinkite druska ir pipirais, berkite žoleles, supilkite vandenį ir troškinkite 40 min.
Ištroškinus antieną, sudėkite bazilikus, supilkite kokosų pieną ir dar troškinkite 5 min.
Patiekite su troškinio daržovėmis ir padažu.
Video receptas:
Skanaus!
Comments