Minkštos, sultingos ZYLE greitpuodyje greitai ir sveikai ištroškintos antienos kulšelės jaukiai vakarienei ar ypatingiems pietums. Pirštelius aplaižysite!
![tro6kintos antienos kulšelės, receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_6965c7b6a579470a9c53b4ab7003cff7~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_6965c7b6a579470a9c53b4ab7003cff7~mv2.jpg)
Troškintiems antienos ketvirčiams pagaminti reikia:
1 morkos
1 svogūno
2 skiltelių česnako
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 antienos ketvirčių
2 rozmarino šakelių
2 čiobrelio šakelių
½ l vandens
1 saujos bazilikų
300 ml kokosų pieno
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
Daržoves supjaustykite, sudėkite į ZYLE greitpuodį, įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite antienos ketvirčius, pagardinkite druska ir pipirais, berkite žoleles, supilkite vandenį ir troškinkite 40 min.
Ištroškinus antieną, sudėkite bazilikus, supilkite kokosų pieną ir dar troškinkite 5 min.
Patiekite su troškinio daržovėmis ir padažu.
Video receptas:
Skanaus!