top of page

Troškinti antienos ketvirčiai (Receptas)

Minkštos, sultingos ZYLE greitpuodyje greitai ir sveikai ištroškintos antienos kulšelės jaukiai vakarienei ar ypatingiems pietums. Pirštelius aplaižysite!


tro6kintos antienos kulšelės, receptas
VMG nuotr.

Troškintiems antienos ketvirčiams pagaminti reikia:

  • 1 morkos

  • 1 svogūno

  • 2 skiltelių česnako

  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 2 antienos ketvirčių

  • 2 rozmarino šakelių

  • 2 čiobrelio šakelių

  • ½ l vandens

  • 1 saujos bazilikų

  • 300 ml kokosų pieno

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio druskos

  1. Daržoves supjaustykite, sudėkite į ZYLE greitpuodį, įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite antienos ketvirčius, pagardinkite druska ir pipirais, berkite žoleles, supilkite vandenį ir troškinkite 40 min.

  2. Ištroškinus antieną, sudėkite bazilikus, supilkite kokosų pieną ir dar troškinkite 5 min.

  3. Patiekite su troškinio daržovėmis ir padažu.

Video receptas:


Skanaus!

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page