top of page

Traškios brokolių ir vištienos salotos

Šiltų salotų su vištiena ir traškiais trupiniais receptas – Cezario salotų giminaitis.

Traškios salotos su brokoliais ir vištiena, Alfo receptai

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite ČIA


Traškioms salotoms reikia:

  • 34 SPILVA keptų paprikų

  • 300 g vištienos filė

  • 34 pievagrybių

  • 23 morkų

  • 1 nedidelio brokolio

  • 34 skiltelių česnako

  • 50 g TALER duonos traškučių

  • 1 šaukštelio SANTA MARIA maltos saldžiosios paprikos

  • 1 gūžės romaninių salotų

  • 2030 g kietojo sūrio

  • Mikrožalumynų puošti

  • Druskos

  • Pipirų

  • Aliejaus kepti

  • 23 kupinų šaukštų „Hoisin“ padažo

  1. Supjaustykite nedideliais gabaliukais morkas, brokolį, pievagrybius ir SPILVA keptas paprikas. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sužerkite morkas, pievagrybius, brokolį ir lengvai pakepkite. Pabaigoje sudėkite paprikas. Daržoves pasūdykite, užberkite pipirų, sudėkite pjaustytą papriką ir supilkite „Hoisin“ padažą ir patroškinkite dar 34 min. Daržovės turi likti traškios, neperkepkite.

  2. Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais, sudėkite dalį smulkintų česnakų ir pakepkite kitoje keptuvėje. Neperkepkite – užtenka 45 min.

  3. TALER duonos traškučius lengvai sutraiškykite, pabarstykite SANTA MARIA maltomis saldžiomis paprikomis, smulkintais česnakais ir užtarkuokite kietojo sūrio. Kepkite orkaitėje apie 34 min.

  4. Į lėkštę sudėkite salotų gabaliukus, daržoves, vištieną ir pabarstykite traškučiais. Puoškite mikrožalumynais.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page