Traškus sumuštinis su konservuotu tunu ne tik pusryčiams (Receptas)

Nebežinote, kokiu dar patiekalu nustebinti save ir namiškius per pusryčius? Koše, omletu, įdarytais kiaušiniais? Alfas kviečia pasigaminti sumuštinį – ypatingą sumuštinį, kuris nustebins ne tik išvaizda, bet ir skoniu.

Jam pagaminti reikės skaniausių pusryčių ingredientų ir avokado, ir kiaušinių, ir šoninės, ir tuno... Nustebsite, kiek daug skonių ir koks netikėtas gali būti sumuštinis.


sumuštinis pusryčiams_ pusryčių receptai_Alfo receptas_sumuštinis su kiaušiniu_sumuštinis su avokadu_receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI: Pusryčių sumuštinis su lašiša ir šilauogėmis


2 asm.

Gaminimo laikas: 15 min.


Traškiam sumuštiniui su konservuotu tunu pagaminti reikia:

  • 3 juostelių rūkytos šoninės

  • 120 g konservuoto tuno savo sultyse

  • 2–3 šaukštų konservuotų kukurūzų

  • 1 saujos svogūnų laiškų

  • 3 šaukštų DAUMANTŲ agurkinio majonezo „Gurmaniškas“

  • ½ citrinos

  • 6 riekelių VILNIAUS viso grūdo duonos skrudinimui „Toste“

  • 2 kiaušinių

  • 1 avokado

  • 2 romaninės salotos lapų

  • 1 mėlynojo svogūno

  • Prieskoninių žolelių (papuošti)

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  1. Į šaltą ZYLE keptuvę sudėkite rūkytą šoninę ir ant vidutinės kaitros kepkite apie 2 min. iš abiejų pusių arba kol apskrus. Iškepus nusausinkite virtuviniu popieriumi.

  2. Konservuotą tuną sumaišykite su kukurūzais, smulkintais svogūnų laiškais, DAUMANTŲ agurkiniu majonezu „Gurmaniškas“, citrinos žievele, KOTANYI pipirais ir druska.

  3. VILNIAUS viso grūdo duoną „Toste“ kepkite keptuvėje (su riebalais), kurioje kepė šoninė, skrudinkite apie 20–30 sek. iš abiejų pusių.