top of page

Tortilija su jautienos išpjova ir agurkų majonezu


Reikia:

  • 2 marinuotų agurkų

  • ½ mėlyno svogūno

  • 2 šaukštų konservuotų baltų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“

  • 2 šaukštų konservuotų kukurūzų „Bonduelle“

  • 4 romaninių salotų lapų

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • žiupsnelio šviežių rozmarinų

  • druskos, pipirų

  • 4 šaukštų majonezo

  • 200 g jautienos išpjovos

  • 2 tortilijų


1. Jautienos išpjovą pamarinuokite su druska,pipirais, smulkintu rozmarinu ir aliejumi.Iš visų pusių apkepinkite mėsą keptuvėje arba orkaitėje.

2. Smulkiais kubeliais supjaustykite agurkus ir sumaišykite su majonezu.

3. Tortilijas aptepkite paruoštu agurkų majonezu, užberkite pupeles, kukurūzus, svogūno žiedus ir lapus.

4. Keptą išpjovą supjaustykite plonomis riekelėmis ir išdėliokite ant tortilijų. Susukite.

5. Paruoštas tortilijas galite pašildyti orkaitėje arba apkepti ant kepsninės.

Naujausi įrašai

bottom of page