Reikia:
1,5 stiklinės vandens
½ šaukštelio cinamono
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1,5 stiklinės stambaus bulguro
1 didelio ryšelio įvairių prieskoninių žolelių (petražolių, kalendrų, mėtų, svogūnų laiškų etc.)
1 didelio persimono
1 skardinės BONDUELLE „Inspiration“ avinžirnių
2–3 šaukštų granatų sėklų
50 ml granatų sulčių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio šviežiai maltų SANTA MARIA „Telicherry“ pipirų
2 šaukštų granatų sirupo
50 ml aliejaus
Vandenį užvirinkite su cinamonu, aliejumi ir žiupsneliu druskos. Suberkite bulgurą, užvirinkite, virkite 5 min. ir nukaiskite nuo ugnies. Palikite 10–15 min. Po to išmaišykite šakute.Žalumynus ir persimoną smulkiai supjaustykite, sumaišykite su bulguru ir BONDUELLE „Inspiration“ avinžirniais.Padažui sumaišykite granatų sultis, granatų padažą, druską, šviežiai maltus SANTA MARIA „Telicherry“ pipirus, supilkite aliejų.Sumaišykite salotas su padažu ir užberkite granatų sėklų.