Kietai virtas kiaušinis ir majonezas yra klasikinis derinys. Suteikite patiekalui naujų spalvų – pasigaminkite skirtingus majonezo padažus. Labai lengvi ir greiti receptai.
1. Majonezas su obuoliais
200 g DAUMANTŲ klasikinio (pusriebis) majonezo
2 obuoliai
1 šaukštelis baltųjų krienų
Obuolius nulupkite ir iškepkite arba patroškinkite. Pertrinkite per sietelį. Jei masė labai skysta, truputį nuvarvinkite. Sumaišykite su majonezu ir krienais.
2. Majonezas su spanguolėmis
200 g Ekologiško DAUMANTŲ majonezo
1 šaukštas spanguolių (šviežių arba šaldytų)
½ skiltelės česnako
2–3 šakelės krapų
Nuskabykite krapų lapelius, sutrinkite juos. Kartu sutrinkite spanguoles ir česnaką, o po to sumaišykite su majonezu.
3. Majonezas su gražgarstėmis ir migdolais
200 g švelnaus skonio DAUMANTŲ (KARALIŠKAS) majonezo
30 g migdolų
10–15 g gražgarsčių
1 šaukštas citrinos sulčių
Sutrinkite gražgarstes su migdolais ir sumaišykite su majonezu. Paskaninkite citrinos sultimis.
4. Majonezas su džiovintais pomidorais
200 g švelnaus skonio DAUMANTŲ (KARALIŠKAS) majonezo
1 šaukštelis pomidorų tyrės
3 džiovintų pomidorų puselės
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis šviesaus cukraus sirupo
Citrinos sulčių (pagal skonį)
Kartu sutrinkite pomidorų tyrę, džiovintus pomidorus ir česnaką. Sumaišykite su majonezu. Paskaninkite sirupu ir citrinos sultimis.
Skanių švenčių!