Patiekalas, kurį nuo šiol valgysite ne tik restoranuose, bet ir savo namuose. Alfas parodė net dvi galimas šio patiekalo versijas, todėl galėsite paragauti ir skirtingų jo skonių.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
2 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Korėjietiškam bowlui pagaminti reikia:
1 pakelio KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių arba 1 pakelio NATURLI falafelių
3–4 šaukštų OBELIŲ sviesto skonio aliejaus
1 saujos shiitake grybų
1 agurko
3 šaukštų KIKKOMAN padažo „Yakitori“
1 šaukšto ryžių acto
1 šaukšto cukraus sirupo arba medaus
2 šaukštų aštraus aitriųjų paprikų padažo
2–3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
2 šaukštų JADE BRIDGE sezamų aliejaus
1 saujos žirnelių ankščių
1 kiaušinio
300 g virtų AJI sušių ryžių
1 saujos tarkuotų morkų
1 saujos bambukų ūglių
100 g konservuotų kukurūzų burbuolių
1 saujos konservuotų sojų daigų
1 saujos bazilikų lapelių
1. Į ZYLE keptuvę dėkite NATURLI falafelius ir apšlakstykite OBELIŲ sviesto skonio
aliejumi. Į kitą keptuvę dėkite pasmulkintas KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles ir
taip pat apšlakstykite aliejumi.
2. Apkepus tiek falafeliams, tiek dešrelėms, į keptuves sudėkite grybus ir pakepkite 2–3
min.
3. Agurką supjaustykite juostelėmis.
4. Į abi keptuves pilkite KIKKOMAN padažo „Yakitori“ ir gerai išmaišykite, kad viskas
apsiglazūruotų.
5. Dubenyje sumaišykite ryžių actą, cukraus sirupą, aštrų padažą, KIKKOMAN sojų padažą
ir JADE BRIDGE sezamų aliejų. Gerai išmaišykite, gautame padaže marinuokite agurkus
ir žirnelių ankštis.
6. Keptuvėje iškepkite kiaušinį.
7. Atskirose lėkštėse ant virtų AJI sušių ryžių dėliokite marinuotas ir konservuotas
daržoves. Į vieną lėkštę sudėkite karamelizuotus falafelius su grybais, į kitą lėkštę
sudėkite karamelizuotas dešreles su grybais ir ant viršaus uždėkite keptą kiaušinį.
8. Viską pagardinkite šviežiais bazilikų lapeliais.
Skanaus.
תגובות