top of page

Spalvingasis korėjiečių „bowl“ namuose (Receptas)

Patiekalas, kurį nuo šiol valgysite ne tik restoranuose, bet ir savo namuose. Alfas parodė net dvi galimas šio patiekalo versijas, todėl galėsite paragauti ir skirtingų jo skonių.


Alfo receptas_bowl_budos dubenėlis_korėjiečių virtuvė
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

2 asm.

Gaminimo laikas: 20 min.


Korėjietiškam bowlui pagaminti reikia:

  • 1 pakelio KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių arba 1 pakelio NATURLI falafelių

  • 3–4 šaukštų OBELIŲ sviesto skonio aliejaus

  • 1 saujos shiitake grybų

  • 1 agurko

  • 3 šaukštų KIKKOMAN padažo „Yakitori“

  • 1 šaukšto ryžių acto

  • 1 šaukšto cukraus sirupo arba medaus

  • 2 šaukštų aštraus aitriųjų paprikų padažo

  • 2–3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo

  • 2 šaukštų JADE BRIDGE sezamų aliejaus

  • 1 saujos žirnelių ankščių

  • 1 kiaušinio

  • 300 g virtų AJI sušių ryžių

  • 1 saujos tarkuotų morkų

  • 1 saujos bambukų ūglių

  • 100 g konservuotų kukurūzų burbuolių

  • 1 saujos konservuotų sojų daigų

  • 1 saujos bazilikų lapelių

1. Į ZYLE keptuvę dėkite NATURLI falafelius ir apšlakstykite OBELIŲ sviesto skonio

aliejumi. Į kitą keptuvę dėkite pasmulkintas KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles ir

taip pat apšlakstykite aliejumi.

2. Apkepus tiek falafeliams, tiek dešrelėms, į keptuves sudėkite grybus ir pakepkite 2–3

min.

3. Agurką supjaustykite juostelėmis.

4. Į abi keptuves pilkite KIKKOMAN padažo „Yakitori“ ir gerai išmaišykite, kad viskas

apsiglazūruotų.

5. Dubenyje sumaišykite ryžių actą, cukraus sirupą, aštrų padažą, KIKKOMAN sojų padažą

ir JADE BRIDGE sezamų aliejų. Gerai išmaišykite, gautame padaže marinuokite agurkus

ir žirnelių ankštis.

6. Keptuvėje iškepkite kiaušinį.

7. Atskirose lėkštėse ant virtų AJI sušių ryžių dėliokite marinuotas ir konservuotas

daržoves. Į vieną lėkštę sudėkite karamelizuotus falafelius su grybais, į kitą lėkštę

sudėkite karamelizuotas dešreles su grybais ir ant viršaus uždėkite keptą kiaušinį.

8. Viską pagardinkite šviežiais bazilikų lapeliais.


Skanaus.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page