Sojų pupelių ir špinatų troškinys (Receptas)
- eglerace
 - prieš 9 minutes
 - 1 min. skaitymo
 
Vos per 15 min. lengvai ir greitai pagaminamas Rytų aromatais kvepiantis troškinys bus gardžiai suvalgytas.

Troškiniui pagaminti reikia:
1 svogūno
2–3 skiltelių česnako
Aliejaus (kepti)
150 g špinatų
300 g arba 2 skardinių sojų pupelių
200 ml kokosų pieno
1⁄2 šaukštelio geltonosios kario pastos
1⁄2 šaukštelio ciberžolės
Žiupsnelio druskos
1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepinkite keptuvėje, kol gražiai apskrus. Sudėkite į
keptuvę špinatus – jei naudojate mažuosius špinatus, tuomet nereikia smulkinti, o didžiuosius
pasmulkinkite. Kepkite 3–4 min., kol špinatai apvys.
2. Sudėkite sojų pupeles, supilkite kokosų pieną, suberkite kario pastą ir ciberžolę. Viską išmaišykite ir troškinkite nustatę mažą kaitrą, kol tūris sumažės trečdaliu. Paragaukite, jei reikia – pasūdykite.
Gardžių atradimų.























