Sojų pupelių ir špinatų troškinys (Receptas) VMGonline
top of page

Sojų pupelių ir špinatų troškinys (Receptas)

  • eglerace
  • prieš 9 minutes
  • 1 min. skaitymo

Vos per 15 min. lengvai ir greitai pagaminamas Rytų aromatais kvepiantis troškinys bus gardžiai suvalgytas.

VMG nuotr.
VMG nuotr.

Troškiniui pagaminti reikia:

  • 1 svogūno

  • 2–3 skiltelių česnako

  • Aliejaus (kepti)

  • 150 g špinatų

  • 300 g arba 2 skardinių sojų pupelių

  • 200 ml kokosų pieno

  • 1⁄2 šaukštelio geltonosios kario pastos

  • 1⁄2 šaukštelio ciberžolės

  • Žiupsnelio druskos


1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepinkite keptuvėje, kol gražiai apskrus. Sudėkite į

keptuvę špinatus – jei naudojate mažuosius špinatus, tuomet nereikia smulkinti, o didžiuosius

pasmulkinkite. Kepkite 3–4 min., kol špinatai apvys.

2. Sudėkite sojų pupeles, supilkite kokosų pieną, suberkite kario pastą ir ciberžolę. Viską išmaišykite ir troškinkite nustatę mažą kaitrą, kol tūris sumažės trečdaliu. Paragaukite, jei reikia – pasūdykite.


Gardžių atradimų.


bottom of page