top of page

Plėšyta antis su keptu moliūgu



Reikia:

  • 1 anties

  • Druskos, pipirų, raudonosios paprikos

  • Glazūrai:

  • 3 šaukštų sojų padažo

  • 2 šaukštų terijakio padažo

  • 1 šaukšto rūkytos paprikos

  • 1 šaukšto auksaspalvio sirupo

  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus

  • Pateikti: moliūgas, rozmarinai, rūkytos paprikos, česnakas galvomis kepti, granatų sėklų, pasirinktų salotų lapų

  1. Antį nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, raudonomis paprikomis. Dėkite į skardą ir kepkite vis pavartydami 6-7 val prie 100 °C.

  2. Glazūrai sumaišykite visus ingredientus, teptuku aptepkite keptą ančiuką ir šaukite į įkaitintą orkaitę iki 200 °C ir dėkite po įkaitintu griliu. Kepkite, kol gražiai apskrus.

  3. Moliūgą supjaustykite skiltelėmis, pašlakstykite aliejumi, rūkyta paprika, druska. Perpjaukite česnako galvas. Sudėkite į skardelę, taip pat sudėkite ir rozmarinus ir kepkite kol moliūgas iškeps.


Naujausi įrašai

bottom of page