top of page

Skanesnis nei kebabinėje sultingas naminis kebabas (Receptas)

Nors sakoma, kad gatvės maistas yra skaniausias, visgi nėra skanesnio gatvės maisto nei tas, kuris pagamintas namuose. Sultingo naminio kebabo receptas!


naminis kebabas_gatvės maistas_Alfo receptas_kebabo receptas_sultingas kebabas
VMG nuotr.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia


Naminiam kebabui pagaminti reikia:

  • Tortilijų

  • 200 g LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė

  • ½ NATUR COMPAGNIE sultinio kubelio su petražolėmis

  • Alyvuogių aliejaus

  • Rūkytos paprikos miltelių

  • 1 česnako skiltelės

  • 1 „Iceberg“ salotos

  • 1 morkos

  • 1 mėlynojo svogūno

  • ½ citrinos žievelės

  • ½ citrinos sulčių

  • 1 agurko

  • 1 avokado

  • 1 saujos vyšninių pomidoriukų

  • 1 saujos konservuotų pupelių

  • WOW MAMA majonezinio padažo „Hamburger“

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  1. LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė supjaustykite gabaliukais.

  2. Į indelį įpilkite alyvuogių aliejaus, dėkite NATUR COMPAGNIE sultinio kubelį su petražolėmis ir išmaišykite. Į šį mišinį dėkite triušieną. Galite palaikyti ir pamarinuoti ilgiau arba gaminti iškart. Įtarkuokite česnako. Įberkite rūkytos paprikos, viską išmaišykite.

  3. Į indą dėkite supjaustytas salotas, morkas, pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Įtarkuokite citrinos žievelės. Įberkite SANTA MARIA akmens druskos, SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“, įspauskite citrinos sulčių, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Ir lengvai išmasažuokite rankomis, kad daržoves išskirtų savo sultis.

  4. Supjaustykite agurką pailgomis juostelėmis ir dėkite į salotas, viską išmaišykite.

  5. Į indelį dėkite smulkiai supjaustytą avokadą, jį lengvai patrinkite. Įpilkite alyvuogių aliejaus. Berkite juodųjų pipirų ir druskos. Supjaustykite pomidorus.

  6. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir apkepinkite triušienos gabaliukus ant didesnės kaitros.

  7. Ant lentelės dėkite kepimo popieriaus lakštą, tada tortiliją, aptepkite WOW MAMA majoneziniu padažu „Hamburger“, dėkite triušieną, avokadą, pomidorus, pupeles, salotas. Tortiliją susukite. Tada ją susukite į kepimo popierių.

  8. Dėkite susuktus kebabus į sausą, įkaitusią keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių. Kepti galite ir sumuštinių keptuvėje arba elektriniame grilyje. Svarbu neperkepti, kad kebabo vidus sušiltų, bet neperkaistų.


ALFO PATARIMAI:

· Kebabui ingredientus galite derinti pagal savo skonį.

· Jei mėgstate aštriau, galite įdėti aitriųjų paprikų ar naudoti aštresnį padažą.

Skanaus!



Comments


Naujausi įrašai

bottom of page