Jau galvojate apie Kalėdų stalo vaišes? Kviečiame nepamiršti ne tik keptų paukščių, tradicinių silkių ir mišrainių, bet ir gėrimų. Nustebinkite save ir svečius imbieriniu gėrimu: atgaivins ir suteiks didelį skonio malonumą.
Video receptą žiūrėkite čia
4 asm.
Gaminimo laikas: 10 min.
Imbieriniam gėrimui paruošti reikia:
1 šaukšto DEN GAMLE FABRIK imbierų džemo
50 ml citrinos sulčių
2 cinamono lazdelių
5–6 žvaigždinių anyžių
Žiupsnelio malto kardamono
2 šaukštų medaus
1 stiklinės HAPPY DAY apelsinų sulčių
Keleto ledukų
500 ml gazuoto arba negazuoto TICHĖ natūralaus mineralinio vandens
Keleto citrinos riekelių (papuošimui)
1. Į prikaistuvį sudėkite DEN GAMLE FABRIK imbierų džemą, supilkite citrinos
sultis, sudėkite prieskonius ir medų.
2. Pavirkite apie 3–4 min. ant nedidelės kaitros ir supilkite HAPPY DAY apelsinų
sultis.
3. Į stiklinę sudėkite ledukus, pilkite apie 80 ml išvirto gėrimo ir užpilkite mėgstamu
TICHĖ natūraliu mineraliniu vandeniu.
4. Papuoškite citrinos riekelėmis ir žvaigždiniu anyžiumi.
Gardžių atradimų.
Comments