top of page

Imbierinis gėrimas (Receptas)

Jau galvojate apie Kalėdų stalo vaišes? Kviečiame nepamiršti ne tik keptų paukščių, tradicinių silkių ir mišrainių, bet ir gėrimų. Nustebinkite save ir svečius imbieriniu gėrimu: atgaivins ir suteiks didelį skonio malonumą.


imbierinis gėrimas_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


4 asm.

Gaminimo laikas: 10 min.


Imbieriniam gėrimui paruošti reikia:

  • 1 šaukšto DEN GAMLE FABRIK imbierų džemo

  • 50 ml citrinos sulčių

  • 2 cinamono lazdelių

  • 5–6 žvaigždinių anyžių

  • Žiupsnelio malto kardamono

  • 2 šaukštų medaus

  • 1 stiklinės HAPPY DAY apelsinų sulčių

  • Keleto ledukų

  • 500 ml gazuoto arba negazuoto TICHĖ natūralaus mineralinio vandens

  • Keleto citrinos riekelių (papuošimui)

1. Į prikaistuvį sudėkite DEN GAMLE FABRIK imbierų džemą, supilkite citrinos

sultis, sudėkite prieskonius ir medų.

2. Pavirkite apie 3–4 min. ant nedidelės kaitros ir supilkite HAPPY DAY apelsinų

sultis.

3. Į stiklinę sudėkite ledukus, pilkite apie 80 ml išvirto gėrimo ir užpilkite mėgstamu

TICHĖ natūraliu mineraliniu vandeniu.

4. Papuoškite citrinos riekelėmis ir žvaigždiniu anyžiumi.


Gardžių atradimų.


Comments


Naujausi įrašai

bottom of page