Plokščias pyragas su avietėmis ir šilauogėmis (Receptas)
- eglerace
- prieš 5 valandas
- 1 min. skaitymo
Greitas, uogiškas, saldžiarūgštis, ir minkštas, ir traškus, greitai pagaminamas, gardus ir ką tik ir orkaitės (ypač su ledais), ir pravėsęs. Tobulas pasirinkimas, kai reikia greitai ir lengvai pagaminamo deserto ir tada, kai norisi į procesą įtraukti visus, net ir mažiausius, šeimos narius.
Ne tik skanus, bet ir gražus. Išsisaugokite receptą, nes tikrai prireiks juo dalintis.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą rasite Alfo instagrame čia
6–8 asm.
Gaminimo laikas: apie 30 min.
Pyragui pagaminti reikia:
100 ml BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus
100 ml vandens
300 g DR. OETKER keksiukų su šokolado gabaliukais miltų mišinio
2 kiaušinių
90 g GAIDELIS pusrytainių su šokoladu ir kokosais „7 grūdai“
800 g šviežių uogų (aviečių ir šilauogių)
30 g PERGALĖ juodojo šokolado su migdolais ir apelsinais
40 g migdolų drožlių
420 ml HAAGEN DAZS ledų su avietėmis ir braškėmis „Macaron“
Miltelinio cukraus pyragui papuošti
Mėtų lapelių pyragui papuošti
Į dubenį supilkite BIONATURALIS ekologišką šalto spaudimo nerafinuotą saulėgrąžų aliejų, sumaišykite su vandeniu. Suberkite DR. OETKER keksiukų miltų mišinį, įmuškite kiaušinius. Masę išplakite NINJA elektriniu plakikliu.
Keptuvę ar kepimo skardą ištepkite aliejumi, supilkite paruoštą tešlą ir suberkite šokolado gabaliukus. Sudėkite laužytus GAIDELIS pusrytainius su šokoladu ir kokosais „7 grūdai“. Ant viršaus suberkite šviežias uogas.
Suberkite gabalėliais trupintą PERGALĖ juodąjį šokoladą su migdolais ir apelsinais bei migdolų drožles.
Kepkite įkaitintoje 175 °C orkaitėje apie 20 min.
Iškeptą pyragą pagardinkite HAAGEN DAZS ledais su avietėmis ir braškėmis „Macaron“.
Papuoškite milteliniu cukrumi ir mėtų lapeliais.
Gardžių atradimų.