Plokščias pyragas su avietėmis ir šilauogėmis (Receptas) VMGonline
top of page

Plokščias pyragas su avietėmis ir šilauogėmis (Receptas)

  • eglerace
  • prieš 5 valandas
  • 1 min. skaitymo

Greitas, uogiškas, saldžiarūgštis, ir minkštas, ir traškus,  greitai pagaminamas, gardus ir ką tik ir orkaitės (ypač su ledais), ir pravėsęs. Tobulas pasirinkimas, kai reikia greitai ir lengvai pagaminamo deserto ir tada, kai norisi į procesą įtraukti visus, net ir mažiausius,  šeimos narius. 

Ne tik skanus, bet  ir gražus. Išsisaugokite receptą, nes tikrai prireiks juo dalintis. 

pyragas su avietėmis ir šilauogėmis_Alfo receptas
VMG nuotr.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

Video receptą rasite Alfo instagrame čia


6–8 asm.

Gaminimo laikas: apie 30 min.


Pyragui pagaminti reikia:

  • 100 ml BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus 

  • 100 ml vandens 

  • 300 g DR. OETKER keksiukų su šokolado gabaliukais miltų mišinio

  • 2 kiaušinių 

  • 90 g GAIDELIS pusrytainių su šokoladu ir kokosais „7 grūdai“

  • 800 g šviežių uogų (aviečių ir šilauogių)

  • 30 g PERGALĖ juodojo šokolado su migdolais ir apelsinais 

  • 40 g migdolų drožlių

  • 420 ml HAAGEN DAZS ledų su avietėmis ir braškėmis „Macaron“

  • Miltelinio cukraus pyragui papuošti

  • Mėtų lapelių pyragui papuošti 


  1. Į dubenį supilkite BIONATURALIS ekologišką šalto spaudimo nerafinuotą saulėgrąžų aliejų, sumaišykite su vandeniu. Suberkite DR. OETKER keksiukų miltų mišinį, įmuškite kiaušinius. Masę išplakite NINJA elektriniu plakikliu. 

  2. Keptuvę ar kepimo skardą ištepkite aliejumi, supilkite paruoštą tešlą ir suberkite šokolado gabaliukus. Sudėkite laužytus GAIDELIS pusrytainius su šokoladu ir kokosais „7 grūdai“. Ant viršaus suberkite šviežias uogas.

  3. Suberkite gabalėliais trupintą PERGALĖ juodąjį šokoladą su migdolais ir apelsinais bei migdolų drožles.

  4. Kepkite įkaitintoje 175 °C orkaitėje apie 20 min. 

  5. Iškeptą pyragą pagardinkite HAAGEN DAZS ledais su avietėmis ir braškėmis „Macaron“. 

  6. Papuoškite milteliniu cukrumi ir mėtų lapeliais. 


Gardžių atradimų.

bottom of page