top of page

Pikantiški varškės rutuliukai (Receptas)

Pikantiški varškės rutuliukai yra ir puikus užkandis ir salotų pagardas bei pastiprinimas. Įsidėmėkite šį receptą, jis rizikuoja tapti favoritu.


pikantiški varškės rutuliukai, receptas
VMG nuotr.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia.


10 rutuliukų


Pikantiškiems varškės rutuliukams pagaminti reikia:

  • 180 g ŽEMAITIJOS PIENO varškės 9 %

  • ½ citrinos žievelės

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos su aitriosiomis paprikomis

  • 1 skiltelės česnako

Aliejui:

  • 1 saujos čiobrelių

  • 2 skiltelių česnako

  • BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“

1. Į dubenį dėkite varškę, įtarkuokite citrinos žievelės, česnako, berkite druską su aitriosiomis paprikomis. Viską išmaišykite ir aliejumi pateptomis rankomis formuokite rutuliukus.

2. Į kitą indelį sudėkite tarp rankų patrintus čiobrelius, supjaustytą česnaką, pilkite aliejų.

3. Į aliejų sudėkite varškės rutuliukus

4. Laikykite per naktį šaldytuve ir ryte galite patiekti.


ALFO PATARIMAI:

· Tokius rutuliukus galite patiekti svečiams arba patys užkandžiauti su duona ar prie užkandžių.

· Taip pat jais galite paskaninti salotas.

· Laikyti šaldytuve siūlau iki 4–5 dienų.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page