top of page

Pica su mangais ir barbekiu padaže troškinta antiena


Pica su mangais ir barbekiu padaže troškinta antiena, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 20 min.

Kepimas 10 min.

Orkaitės t-ra 180 °C

Reikia:

  • 340 g ančių kulšelių mėsos

  • kelių česnakų skiltelių

  • 1 mango

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 1 picos tešlos

  • 200 g barbekiu padažo

  • 250 g kietojo sūrio

  • 150 g šaltai rūkytos šoninės (tinka ir karštai rūkytos)

  • 100 g gražgarsčių

  • 20 g kalendros

  • druskos, pipirų

  • aliejaus (kepti)

1. Ančiukų kulšelių mėsą nusausinkite virtuviniu popieriumi ir dar šiek tiek susmulkinkite peiliu. Sukapokite česnaką ir sumaišykite kartu. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais.

2. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir apkepkite mėsą. Kol kepa, nulupkite ir supjaustykite mangą. Į kepančią antį sudėkite skiltelėmis pjaustytą mėlynąjį svogūną.

3. Ant tešlos tepkite barbekiu padažo, pabarstykite sūriu ir sudėkite šoninę. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C, 10 min.

4. Į keptuvę su kepančia antimi sudėkite likusį barbekiu padažą ir išmaišykite.

5. Ant iškeptos picos sudėkite antį, gražgarstes ir mangus. Papuoškite kalendros lapeliais.


Naujausi įrašai

bottom of page