Originaliai kepti koldūnai ant pomidorų pagalvės
- vmgonline
- 2021-02-18
- 1 min. skaitymo
Koldūnai yra visiškas komforto maistas. Tiesa, ilgainiui, piktnaudžiaujant gali pabosti, todėl siūlome išbandyti receptą, kuris koldūnus pavers nauju patiekalu lengvai ir greitai.

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite čia
Keptiems koldūnams reikia:
50 g migdolų
2 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Klasikinis“
2–3 skiltelių česnako
2 riekelių baltos duonos
2 SPILVA keptų paprikų aliejuje
3–4 ančiuvių
150 ml pomidorų savo sultyse
2 šaukštų baltojo vyno acto
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 pakelio VIČI koldūnų su jautiena „Traditional style“
Žiupsnelio druskos
Mėgstamų žalumynų
Į trintuvo indą sudėkite migdolus, SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupą „Klasikinis“, česnaką, patrupintas duonos riekeles, 1 arba 2 SPILVA keptas paprikas aliejuje (priklauso, ar norėsite viską sutrinti, ar vieną papriką pasiliksite supjaustyti gabaliukais), ančiuvius, pomidorus savo sultyse, actą, alyvuogių aliejų – viską sutrinkite. Sudėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir pakaitinkite. Padažą nugarinkite apie 3–5 min. Jei pasilikote paprikos gabaliukų, baigiant ruošti padažą sudėkite juos į keptuvę, išmaišykite ir palaikykite, kad sušiltų.
VIČI koldūnus su jautiena „Traditional style“ apskrudinkite keptuvėje iš visų pusių po 2–3 min, po to supilkite į keptuvę 150 ml vandens ir uždenkite. Troškinkite apie 5–7 min.
Karštą padažą sudėkite į patiekimo indą, ant jo su sudėkite koldūnus ir puoškite mėgstamais žalumynais.
Skanaus!