Dar vienas taip visų mėgstamos baltos mišrainės variantas. Paragaukite pagamintos su rūkyta žuvimi ir citrinų majonezu. Gal bus favoritas?
4 asm.
Baltai mišrainei su rūkyta žuvimi pagaminti reikia:
250 g virtų bulvių
200 g virtų morkų
200 g marinuotų agurkėlių
2 virtų kiaušinių
150 g atšildytų žirnelių
3–4 kupinų šaukštų DAUMANTŲ KARALIŠKAS majonezo „Švelnaus skonio“
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
½ citrinos žievelės
200 g karšto rūkymo skumbrės, ešerio ar upėtakio
Keleto mėtų lapelių
1. Į dubenį dėkite kubeliais pjaustytas bulves, morkas, agurkėlius, kiaušinius, suberkite žirnelius.
2. Dėkite DAUMANTŲ KARALIŠKAS majonezo „Švelnaus skonio“, berkite pipirų, druskos, įtarkuokite citrinos žievelės ir viską išmaišykite.
3. Išdėliokite mišrainę į nedidelius dubenėlius, ant jos dėkite rūkytos žuvies gabaliukus.
4. Papuoškite žirneliais ir mėtos lapeliais.
Video receptas:
Gardžių atradimų.