top of page

Netradicinė balta mišrainė su rūkyta žuvimi (Receptas)

Dar vienas taip visų mėgstamos baltos mišrainės variantas. Paragaukite pagamintos su rūkyta žuvimi ir citrinų majonezu. Gal bus favoritas?


balta mišrainė su rūkyta žuvimi_Alfo receptas
VMG nuotr.

4 asm.


Baltai mišrainei su rūkyta žuvimi pagaminti reikia:

  • 250 g virtų bulvių

  • 200 g virtų morkų

  • 200 g marinuotų agurkėlių

  • 2 virtų kiaušinių

  • 150 g atšildytų žirnelių  

  • 3–4 kupinų šaukštų DAUMANTŲ KARALIŠKAS majonezo „Švelnaus skonio“

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio druskos

  • ½ citrinos žievelės

  • 200 g karšto rūkymo skumbrės, ešerio ar upėtakio 

  • Keleto mėtų lapelių

1. Į dubenį dėkite kubeliais pjaustytas bulves, morkas, agurkėlius, kiaušinius, suberkite žirnelius. 

2. Dėkite DAUMANTŲ KARALIŠKAS majonezo „Švelnaus skonio“, berkite pipirų, druskos, įtarkuokite citrinos žievelės ir viską išmaišykite. 

3. Išdėliokite mišrainę į nedidelius dubenėlius, ant jos dėkite rūkytos žuvies gabaliukus. 

4. Papuoškite žirneliais ir mėtos lapeliais.


Video receptas:


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page