top of page

Neatsivalgomasis Alfo „kišas“


Alfo receptai, Alfo didysis kulinarinis šou, kišas

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite ČIA


Kišui pagaminti reikia:

  • 100 g VILNIUS margarino „Kepiniams“

  • Žiupsnelio druskos

  • 200 g miltų

  • 50 ml šalto vandens

Įdarui:

  • 200 g grietinėlės

  • 2 kiaušinių

  • 80 g PHILADELPHIA grietinėlės sūrio „Light“

  • 1 nedidelio poro baltosios dalies

  • 2 skiltelių česnako

  • Ryšelio petražolių

  • 6–8 džiovintų pomidorų puselių

  • 6–8 riekelių „chorizo“

  • Aliejaus kepti

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Telicherry“

  1. VILNIUS margariną „Kepiniams“ sukapokite peiliu arba susmulkinkite smulkintuvu kartu su druska ir miltais. Supilkite vandenį ir greitai užminkykite tešlą. Jei reikia, galite dar įpilti vandens – pilkite po šaukštą.

  2. Iškočiokite ir tešla išklokite formas tartoms. Šonus palyginkite peiliu ir tankiai subadykite tešlą ant formos dugno šakute. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 20 min..

  3. Supjaustykite porą, česnaką, „chorizą“, džiovintus pomidorus. Viską pakepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kepimo pabaigoje įberkite smulkintų petražolių.

  4. Sumaišykite grietinėlę, kiaušinius ir PHILADELPHIA grietinėlės sūrį „Light“, įberkite SANTA MARIA akmens druskos ir SANTA MARIA juodųjų pipirų „Telicherry“.

  5. Pakeptas tartas pripildykite įdaro ir užpilkite grietinėlės ir sūrio užpilu.

  6. Šaukite į orkaitę ir kepkite dar apie 30 min., kol įdaras sutvirtės. Išimkite, užberkite žalumynų ir patiekite.

Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page