Jeigu mėgstate lietinius, bet dar niekada nebandėte bulvių lietinių, būtinai išbandykite šį receptą.
#Alfodidysiskulinarinissou laidas ir video receptą rasite ČIA
Bulvių lietiniams blyneliams reikia:
300 g virtų bulvių
250 ml pieno
2 kiaušinių
Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
60–80 g miltų
Aliejaus (keptuvei patepti)
1 KITCHEN ME karštai rūkytos antienos filė su oda
Nedidelio ryšelio petražolių
2 skiltelių česnako
SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Originalus“ patiekti
Grietinės patiekti
Sugrūskite bulves, sumaišykite su pienu, kiaušiniais ir miltais, įberkite SANTA MARIA akmens druskos ir SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“. Palikite tešlą pastovėti.
KITCHEN ME karštai rūkytos antienos filė su oda supjaustykite mažais kubeliais, pasmulkinkite petražoles ir česnaką, viską sumaišykite su lietinių tešla.
Lengvai patepkite keptuvę aliejumi ir kepkite gana plonus blynus. Jei tešla atrodo per tiršta, įpilkite dar šlakelį pieno.
Patiekite su SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažu „Originalus“ sumaišytu su grietine.
Skanaus!
Comments