Naujametinė pica su džiovintomis slyvomis

Aštri dešra ir salstelėjusios džiovintos slyvos – derinys, kuris bus prisimenamas ne kartą. Picos su džiovintomis slyvomis receptas paįvairins įvairiausių švenčių meniu. Greitas ir patikimas patiekalas.

pica, pica su džiovintomis slyvomis, Naujieji metai, Alfo receptai

#Alfasvienasnamuose žiūrėkite ČIA.


Picai su džiovintomis slyvomis reikia:

1 minutės žymioji Alfo picos tešla:

  • 100 g kvietinių miltų

  • Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos

  • Žiupsnelio DR. OETKER kepimo miltelių

  • 60 g vandens

  • 2 šaukštų SABINO BASSO alyvuogių aliejaus

  • Miltų rankoms suvilgyti

Įdarui:

  • 4 šaukštų SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Originalus“

  • 50–70 g tarkuoto fermentinio sūrio

  • 50 g ESPANA „Chorizo“ dešros

  • 50 g ESPANA saliamio

  • 1 šaukšto aštraus padažo

  • 1/3 stiklainio SANTOLINO artišokų

  • 4–5 minkštų džiovintų slyvų

  • 0,5 raudonojo svogūno

  • 2 česnako skiltelių

  • 1/3 citrinos žievelės

  • 100 g mocarelos

  • Žiupsnelio SANTA MARIA picos prieskonių

  • Žiupsnelio SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • Gražgarsčių ir šviežio baziliko (papuošimui)


1. Į dubenį s