Balzaminio acto kanelės – žavus kulinarinis triukas, kuris ir papuoš stalą, ir nustebins svečius ar šeimos, kai paraginsite juos pomidorus, salotas ar mėgstamus sumuštinius pagardinti ne tiesiog šlakeliu skysto balzaminio acto, o balzaminio acto želė drožlelėmis!
Įsileiskite šiek tiek maisto teatro į kasdienybę. Balzaminio acto „bombos“ gali būti ir kanelių, ir keksiukų, ir bet kokios kitos jums patinkančios formos.
Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
6 kanelės
Gaminimo laikas: apie 20 min. (+ stingimo laikas)
Naminėms balzaminio acto kanelėms pagaminti reikia:
1 puodelio NESPRESSO kavos „Altissio“
150 ml balzaminio acto
1–2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo
50 ml baltojo vyno acto
30 g agaro miltelių
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
1. Paruoškite NESPRESSO kavos „Altissio“.
2. Į puodą supilkite balzaminį actą, DANSUKKER auksaspalvį sirupą. Užvirkite.
3. Supilkite baltojo vyno actą, kaitindami maišykite.
4. Suberkite agaro miltelius, maišykite ir nugarinkite (apie 10 min.).
5. Į kanelių formą supilkite skystį ir palikite sustingti.
6. Galite kaneles panaudoti skanindami pomidorus, salotas, sumuštinius ar kitus mėgstamus patiekalus, kuriems norisi skanaus balzaminio acto poskonio.
Gardžių atradimų.