top of page

Naminės balzaminio acto kanelės (Receptas)

Balzaminio acto kanelės – žavus kulinarinis triukas, kuris ir papuoš stalą, ir nustebins svečius ar šeimos, kai paraginsite juos pomidorus, salotas ar mėgstamus sumuštinius pagardinti ne tiesiog šlakeliu skysto balzaminio acto, o balzaminio acto želė drožlelėmis! 

Įsileiskite šiek tiek maisto teatro į  kasdienybę. Balzaminio acto „bombos“ gali būti ir kanelių, ir keksiukų, ir bet kokios kitos jums patinkančios formos. 

balzaminio acto_Alfo receptas

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

 

6 kanelės

Gaminimo laikas: apie 20 min. (+ stingimo laikas)


Naminėms balzaminio acto kanelėms pagaminti reikia:

  • 1 puodelio NESPRESSO kavos „Altissio“

  • 150 ml balzaminio acto

  • 1–2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • 50 ml baltojo vyno acto

  • 30 g agaro miltelių 


 

Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu

 

1. Paruoškite NESPRESSO kavos „Altissio“.

2. Į puodą supilkite balzaminį actą, DANSUKKER auksaspalvį sirupą. Užvirkite.

3. Supilkite baltojo vyno actą, kaitindami maišykite.

4. Suberkite agaro miltelius, maišykite ir nugarinkite (apie 10 min.).

5. Į kanelių formą supilkite skystį ir palikite sustingti. 

6. Galite kaneles panaudoti skanindami pomidorus, salotas, sumuštinius ar kitus mėgstamus patiekalus, kuriems norisi skanaus balzaminio acto poskonio.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page