top of page

Naminės balzaminio acto kanelės (Receptas)

  • eglerace
  • 2024-11-28
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 2024-12-12

Balzaminio acto kanelės – žavus kulinarinis triukas, kuris ir papuoš stalą, ir nustebins svečius ar šeimos, kai paraginsite juos pomidorus, salotas ar mėgstamus sumuštinius pagardinti ne tiesiog šlakeliu skysto balzaminio acto, o balzaminio acto želė drožlelėmis! 

Įsileiskite šiek tiek maisto teatro į  kasdienybę. Balzaminio acto „bombos“ gali būti ir kanelių, ir keksiukų, ir bet kokios kitos jums patinkančios formos. 

balzaminio acto_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

6 kanelės

Gaminimo laikas: apie 20 min. (+ stingimo laikas)


Naminėms balzaminio acto kanelėms pagaminti reikia:

  • 1 puodelio NESPRESSO kavos „Altissio“

  • 150 ml balzaminio acto

  • 1–2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • 50 ml baltojo vyno acto

  • 30 g agaro miltelių 


Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu


1. Paruoškite NESPRESSO kavos „Altissio“.

2. Į puodą supilkite balzaminį actą, DANSUKKER auksaspalvį sirupą. Užvirkite.

3. Supilkite baltojo vyno actą, kaitindami maišykite.

4. Suberkite agaro miltelius, maišykite ir nugarinkite (apie 10 min.).

5. Į kanelių formą supilkite skystį ir palikite sustingti. 

6. Galite kaneles panaudoti skanindami pomidorus, salotas, sumuštinius ar kitus mėgstamus patiekalus, kuriems norisi skanaus balzaminio acto poskonio.


Gardžių atradimų.


bottom of page