top of page

Midijos raudonojo vyno padaže


Midijos raudonojo vyno padaže, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 1 kg midijų

  • 100 g konservuotų pomidorų savo sultyse

  • 2 šaukštų žuvies padažo

  • 2 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus „Classic“

  • 500 ml raudonojo sauso vyno

  • 5 skiltelių česnako

  • druskos, pipirų

  • šviežių petražolių

  • šviežių bazilikų

1. Prikaistuvyje aukštais kraštais užvirkite vandenį, suberkite midijas ir virkite, kol geldelės atsidarys. Išgriebkite midijas. Laikykite šiltai.

2. Kitame prikaistuvyje įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą česnaką, supilkite žuvies padažą, pomidorus ir vyną. Užvirkite.

3. Sudėkite midijas, pagardinkite druska, pipirais.

4. Suberkite smulkintas petražoles ir bazilikus.


Naujausi įrašai

bottom of page