Nusipirkote pievagrybių savaitgalio picai, bet visų nepanaudojote? Užmarinuokite, turėsite gardų užkandį, pagardą ar garnyrą, kai prireiks.

Marinuotiems pievagrybiams pagaminti reikia;
400 g pievagrybių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 mėlynojo svogūno
2 skiltelių česnako
3 šaukštų druskos
4 šaukštų baltojo vyno acto
2–3 skiltelių česnako
1 šaukšto maltos saldžiosios paprikos
1 šaukštelio rudojo cukraus
1 citrinos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1. Grybus sumaišykite su aliejumi ir kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10 min.
2. Svogūną ir česnakus susmulkinkite, sumaišykite su likusiais ingredientais.
3. Į marinatą sudėkite karštus grybus, išmaišykite ir leiskite atvėsti apie 2 val.
Skanaus.