Maltos triušienos kotletukai, įdaryti varškės sūriu ir mėtomis (Receptas) VMGonline
top of page

Maltos triušienos kotletukai, įdaryti varškės sūriu ir mėtomis (Receptas)

  • Writer: vmgonline
    vmgonline
  • prieš 6 valandas
  • 1 min. skaitymo

Skanūs, purūs, sultingi naminiai kotletai yra visų mėgstamas patiekalas. Įdarykite juos varškės sūriu ir mėtomis ir pažiūrėkite, kas bus. Pažadame, kartosite, o receptu teks dalintis ne vieną dešimtį kartų. Tobuli ir kasdienei vakarienei, ir savaitgalio pietums.


triušienos kotletukai, receptas, Alfo receptas
VMG nuotr.

Maltos triušienos kotletukams reikia:

  • 700 g smulkintos triušienos mėsos

  • 2 didelių svogūnų

  • 2 kiaušinių

  • 150 g varškės sūrio

  • 40 g miltų

  • 200 g vištienos sultinio

  • 30 g mėtų

  • 500 g pankolių

  • 30 g čiobrelių

  • 3 skiltelių česnako

  • 30 g kadagių uogų

  • 40 g džino

  • druskos,

  • pipirų

  • aliejaus (kepti)


1. Mėsą gerai išmaišykite su kiaušiniais, vienu smulkintu ir pakepintu svogūnu, miltais, druska ir pipirais. Varškės sūrį supjaustykite ir sumaišykite su kapotomis mėtomis. Formuokite kotletukus su varškės sūrio įdaru. Kepkite iki 165 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.

2. Pankolius ir svogūną supjaustykite skiltelėmis, apkepkite, sudėkite česnako skilteles, čiobrelį, kadagio uogas, supilkite džiną ir vištienos sultinį. Troškinkite, kol pankoliai suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais.

3. Serviruokite puode troškintus pankolius ir mėsos kotletukus.


Gardžių atradimų.


bottom of page