Geriau nei ledai gaivina nekaloringas, šaltas ir uogomis kvepiantis tirštas arbatos ir uogų kokteilis.
Receptas, kuriam užtruksite vos kelias minutes.
![arbatos ir šaldytų uogų šerbetas, Alfo Ivanausko receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_c5e4ec0397da47f383bc07c745e8b9c4~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_159,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_c5e4ec0397da47f383bc07c745e8b9c4~mv2.jpg)
4 porcijoms
2 stiklinių erškėtuogių ir kinrožių vaisinės arbatos
4 saujų šaldytų uogų (aviečių, vyšnių)
3 šaukštų cukraus
Atvėsintą arbatą supilkite į virtuvinį smulkintuvą, sudėkite šaldytas uogas, cukrų ir viską sumalkite iki vientisos masės.
Skanaus!