Lengvai paruošiami makaronai su mocarelos, pomidorų ir keptų paprikų padažu (Receptas)

Alfas parodys, kaip skaniai panaudoti mocarelą ne tik salotoms, bet ir kremiškiems makaronams su neatsivalgomu padažu, kuriais mėgautis norėsis vėl ir vėl.


Makaronai su mocarelos ir pomidorų padažu, receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite čia


Makaronams su mocarelos ir pomidorų padažu pagaminti reikia:

  • 200 g pasirinktų makaronų

  • 1 svogūno

  • 4 skiltelių česnako

  • 1 paprikos

  • 2 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“

  • 2 g KOTANYI džiovintų pomidorų prieskonių

  • 2 g KOTANYI prieskonių „Veggie classic“

  • 1 šaukšto SUSLAVIČIAUS krienų

  • 50 g smulkintų lazdynų riešutų

  • ½ šaukšto DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“

  • 2 šaukštų raudonojo vyno acto

  • ½ saujos baziliko lapelių

  • 1 mocarelos sūrio kamuoliuko

1. Į verdantį vandenį sudėkite pasirinktus makaronus ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės. Svogūną, česnakus susmulkinkite, papriką supjaustykite stambesniais gabaliukais. Į ZYLE keptuvę pilkite BORGES alyvuogių aliejų „Extra Virgin“ ir sudėkite daržoves, kepkite, kol daržovės pasidarys minkštos.

2. Ant kepamų daržovių berkite KOTANYI džiovintų pomidorų prieskonius, KOTANYI prieskonius „Veggie classic“, dėkite SUSLAVIČIAUS krienus, smulkintus lazdynų riešutus, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, pilkite raudonojo vyno actą ir viską gerai išmaišykite. Daržoves sudėkite į indą ir sutrinkite virtuviniu ELECTROLUX trintuvu iki vientisos konsistencijos.

3. Į indą sudėkite virtus makaronus ir trintas daržoves, viską gerai išmaišykite. Patiekite su plėšyta mocarela ir bazilikų lapeliais.


Skanaus!