top of page

Ledų tortas su „matcha“ arbata (Receptas)

Neįtikėtinai greitai paruošiamas, gražus ir gardus ledų tortas su machta ir avietėmis. Tobulas visoms vasaros šventėms.

ledų tortas_Alfo receptas
VMG nuotr.

10–12 porcijoms


Ledų tortui pagaminti reikia:

  • 1,5 kg vanilinio plombyro

  • 20 g „matcha“ žaliosios arbatos miltelių

  • 200 g šaldytų aviečių

  • 12 sausainių „Damų piršteliai“

1. Ledus truputį atitirpinkite ir gerai išmaišykite su arbatos milteliais.

2. Į mėgstamą torto formą sudėkite pusę ledų masės, suberkite avietes ir pusę laužytų sausainių. Tada – likusius ledus ir kitą pusę sausainių. Gerai suspauskite ir pastatykite į šaldiklį, kad sušaltų.

3. Kad būtų lengviau tortą išimti iš formos, ją kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį ir tortas lengvai išsiims.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page