top of page

Labiausiai naminiai maltiniai pomidorų ir paprikų padaže




4 asm.

Gaminimo laikas 20 min.

Kepimo laikas 30-35 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia;

  • 340 g LAPINO PUOTA šviežios ančių kulšelių mėsos (troškinti, kepti)

  • 250 g LAPINO PUOTA smulkintos triušienos

  • 1 vid. dydžio svogūno

  • 50 ml pieno

  • 2 riekelių batono be plutelės

  • Druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Lydyto sviesto (kepti)

  • 1 šaukštelio aitriosios paprikos

  • 0,75 l stiklainio lečo



  1. Užmerkite batoną piene 10 min.

  2. Sumalkite kartu LAPINO PUOTA šviežios ančių kulšelių mėsą, lengvai nuspaustas batono riekeles ir svogūną. Sumaišykite su LAPINO PUOTA smulkinta triušiena.

  3. Pasūdykite, įberkite pipirų, paprikos ir smulkintas žoleles. Viską gerai išmaišykite, gerai išmušdami į dubenį.

  4. Drėgnomis rankomis suformuokite maltinius ir kepkite įkaitintame lydytame svieste, kol gražiai apskrus.

  5. Į kepimo formą supilkite lečo ir ant viršaus sudėkite maltinius. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje dar apie 20 min.

  6. Jeigu neturite lečo, pamėginkite patroškinti maltinius daržovių padaže gaminimui.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page