Reikia:
½ kuo šviežesnio kopūsto
kelių kriaušių
1 morkos
100 g džiovintų abrikosų (arba kelių šviežių)
ryšulėlio šviežių kalendrų
žiupsnelio grūstų aitriųjų paprika
Padažui:
4 šaukštų ryžių acto
kelių šaukštelių medaus
1 šaukštelio šviežiai spaustų žaliųjų citrinų sulčių
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukšto kepintų sezamų aliejaus
žiupsnelio druskos
Kopūstą supjaustykite šiaudeliais.Kriaušes supjaustykite šiaudeliais arba nedideliais kubeliais.Morką galite plonai supjaustyti naudodami daržovių skustuką.Džiovintus abrikosus kelioms minutėms pamerkite į šiltą vvandenį, nusausinkite ir smulkiais supjaustykite.Sumaišykite visus ingredientus, apibarstykite kalendromis ir aitriąja paprika.Sumaišykite padažui skirtus ingredientus ir apšlakstykite salotas.