top of page

Kulinariniai triukai. Neatsivalgoma bulvių košė: yra viena smulkmena, kuri pakeičia viską!

Visi žinome, kaip, ir mokame išvirti paprastą bulvių košę: vienas du ir garuoja ant stalo. Tačiau vienas mažytis triukas gali pakeisti jos skonį taip, kad kitokios daugiau niekada ir nenorėsite.

Bulvių košė, kaip išvirti skanią  bulvių košę, vmg patarimai
VMG nuotr.

Bulvių košei pagaminti reikia:

  • 8 didelių bulvių

  • 100 g sviesto

  • 200 g pieno

  • aliejaus (kepti)

  • druskos

  • pipirų.


Gaminame:

Bulves labai gerai nuplaukite ir nulupkite.


Lupenas pašlakstykite aliejumi ir paskrudinkite orkaitėje. Kol skrunda, išvirkite bulves. Pieną sumaišykite su sviestu ir užvirkite. (Taip, čia tas triukas!)


Į mišinį sudėkite orkaitėje keptas lupenas ir pavirkite ant mažos ugnies.


Nukoškite pieną su bulvių lupenomis. Sutrinkite virtas bulves ir į jas supilkite pieną. Galiausiai išmaišykite ir pagardinkite druska ir pipirais.


Skanaus!


留言


Naujausi įrašai

bottom of page