Truputis kulinarinės vaizduotės ir sūrio gabalėlis tampa panašus į ledinuką ant pagaliuko. Gali būti, kad šio sūrio, sausainių, liofilizuotų uogų, juodųjų serbentų džemo arba uogienės ir riešutų skanėsto užsimanys net smaližiai vaikai. Labai gali būti, kad jiems net labai patiks. Suaugusieji irgi bus gardžiai nustebinti.
Šis apetaizeris ne tik pamalonina gomurį, bet ir puošia vaišių stalą.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą žiūrėkite Alfo instagramo profilyje čia
4 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Kietojo sūrio ir riešutų užkandžiui pagaminti reikia:
1 saujos lazdynų riešutų
Keleto GAIDELIS sausainių „Kondensuotas“
30 g liofilizuotų juodųjų serbentų
180 g DŽIUGAS 18 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Piquant“
Keleto šaukštų mėgstamos uogienės ar džemo
SANPELLEGRINO limonado „Melograno & arancia“ (patiekimui)
1. Lazdynų riešutus pakepinkite. Traiškykite juos peiliu ir susmulkinkite.
2. Į dubenį rankomis sutrupinkite GAIDELIS sausainius „Kondensuotas“, taip pat liofilizuotus serbentus, suberkite riešutus. Viską išmaišykite.
3. DŽIUGAS 18 mėn. brandinimo kietąjį sūrį „Piquant“ supjaustykite didesniais kubeliais. Verkite po vieną ant medinių iešmelių.
4. Sūrį pamirkykite uogienėje ir apvoliokite sausainių bei riešutų mišinyje.
5. Galite patiekti aukštame inde įsmeigus į kruopas tarsi ledinukus.
6. Skanaukite kartu su SANPELLEGRINO limonadu „Melograno & arancia“.
Gardžių atradimų.
Komentarai