4 asm.
Gaminimas 5 min.
Kepimas 20 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Zzz 3 val.
Reikia:
½ citrinos sultys
1 šaukštas skysto medaus
3 šaukštai aliejaus
Druskos
4 gabaliukai (po 200 g) kiaulienos nugarinės su kaulu
1. Sumaišykite imbierų tyrę FELIX, česnakų tyrę FELIX, citrinos sultis, aliejų ir medų, įberkite druskos. Šiuo mišiniu įtrinkite mėsą. Palikite 2–3 val. šaltoje vietoje.
2. Išėmę iš marinato apkepkite mėsą po 2–3 min. iš kiekvienos pusės keptuvėje, o po to šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 20 min.
3. Patiekite su juodųjų lęšių ir daržovių troškiniu ir Kepsnių padažu FELIX su žaliaisiais pipirais.
Comments