Keptos romaninės salotos su ančiuviais ir mėtinėmis bulvytėmis


Keptos romaninės salotos su ančiuviais ir mėtinėmis bulvytėmis, vmg receptas

2 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 400 g mažų bulvyčių

  • 60 g ančiuvių

  • 3 mažų romaninių salotų

  • 60 g kaparėlių

  • 100 g ridikėlių

  • 200 g vyšninių pomidoriukų

  • 2 šakelių šviežio šalavijo

  • 4 šakelių šviežios mėtos

  • 30 g sviesto

  • Druskos, pipirų

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

1. Bulves išvirkite su mėtų šakelėmis ir druska. Atvėsinkite.

2. Grilinėje keptuvėje iškepkite per pusę perpjautas romanines salotas, pabarstykite druska ir pipirais.

3. Bulves supjaustykite kubeliais, pakepkite kartu su kaparėliais, ančiuviais, sviestu, pomidorais ir šalaviju.

4. Lėkštėje patiekite keptas salotų gūžes, ant viršaus uždėkite bulvių bei ančiuvių salsą ir papuoškite pjaustytais ridikėliais.


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg