Turbūt vienas geriausių užkandžių prie vyno yra skrudinti ir įvairiai prieskoniuoti riešutai. Tokį užkandį lengvai ir greitai galite pasiruošti namuose.

4–5 asm.
Gaminimo laikas: apie 30 min.
Gardžiam užkandžiui paruošti reikia:
100 g migdolų
100 g anakardžių
100 g žemės riešutų
2 kiaušinių baltymų
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio česnakų granulių
Žiupsnelio kumino
Žiupsnelio maltos kalendros
1 šaukštelio rudojo cukraus
TORRES NATUREO SYRAH 0.0 % nealkoholinio raudonojo vyno (patiekimui)
Riešutus apskrudinkite sausoje keptuvėje ir šiek tiek atvėsinkite.
Kiaušinių baltymus su prieskoniais ir cukrumi labai gerai išplakite iki vientisos masės.
Skrudintus riešutus sudėkite į kiaušinių plakinį ir išmaišykite, kad viskas juo pasidengtų.
Kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 15 min., kas 5 min. vis pamaišydami.
Prieš patiekdami atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Patiekite su TORRES NATUREO SYRAH 0.0% nealkoholiniu raudonuoju vynu.
Gardžių atradimų.