top of page

Kaip patiekti aperityvą su sūdytais karamelizuotais riešutais (Receptas)

Turbūt vienas geriausių užkandžių prie vyno yra skrudinti ir įvairiai prieskoniuoti riešutai. Tokį užkandį lengvai ir greitai galite pasiruošti namuose.


kaip patiekti riešutus su aperityvu_Alfo receptas
VMG nuotr.

4–5 asm.

Gaminimo laikas: apie 30 min.


Gardžiam užkandžiui paruošti reikia:

  • 100 g migdolų

  • 100 g anakardžių

  • 100 g žemės riešutų

  • 2 kiaušinių baltymų

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio česnakų granulių

  • Žiupsnelio kumino

  • Žiupsnelio maltos kalendros

  • 1 šaukštelio rudojo cukraus

  • TORRES NATUREO SYRAH 0.0 % nealkoholinio raudonojo vyno (patiekimui)

  1. Riešutus apskrudinkite sausoje keptuvėje ir šiek tiek atvėsinkite.

  2. Kiaušinių baltymus su prieskoniais ir cukrumi labai gerai išplakite iki vientisos masės.

  3. Skrudintus riešutus sudėkite į kiaušinių plakinį ir išmaišykite, kad viskas juo pasidengtų.

  4. Kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 15 min., kas 5 min. vis pamaišydami.

  5. Prieš patiekdami atvėsinkite iki kambario temperatūros.

  6. Patiekite su TORRES NATUREO SYRAH 0.0% nealkoholiniu raudonuoju vynu.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page