Gundanti šokoladinė tarta tik iš keturių ingredientų (Receptas)

Ledų ir šokolado duetas – tikras skanėstas smaližiams, kurio norėsis vėl ir vėl.

šokoladinė  tarta  su ledais, receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


Šokoladinei tartai pagaminti reikia:

  • 100 g sviesto

  • 150 g kvietinių miltų

  • 50 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • 1 šaukšto DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 300 ml grietinėlės 30 % rieb.

  • 200 g PERGALĖS šokolado su apelsinais

  • 1 šaukšto NATURLI ledų „Peanut Go Nuts“


1. Į ELECTROLUX virtuvinį trintuvą dėkite sviestą, miltus, TICHĖ natūralų mineralinį vandenį, KOTANYI druską, DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų ir trinkite iki vientisos tešlos masės.

2. Gautą tešla iškočiokite, dėkite į kepimo formą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje apie 15 min.

3. Į prikaistuvį pilkite grietinėlę, ją užvirkite, sudėkite PERGALĖS šokoladą ir gerai išmaišykite, kad šokoladas ištirptų. Gautą šokoladą supilkite ant iškepusios pyrago tešlos ir dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę maždaug 7 min. Pyragą patiekite su NATURLI ledais „Peanut Go Nuts“.


Skanaus!