4 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
1 pakelio SANTA MARIA makaronų „Ramen Noodles“
1 svogūno
2 skiltelių česnako
1 nedidelio gabalėlio imbiero šaknies
1 citrinžolės
Aliejaus kepti
150 g šitaki grybų
150 g šparaginių pupelių
70 g špinatų
350 g kiaulienos3 šaukštų SANTA MARIA padažo „Tamari Dark Soy“
Kalendrų lapelių patiekti
1,2 l daržovių sultinio
1. SANTA MARIA makaronus „Ramen Noodles“ išvirkite pagal ant pakuotės esančius nurodymus. Supilkite į koštuvą ir perplaukite šaltu vandeniu.
2. Supjaustykite smulkiai svogūną, česnaką, imbierą, sumaigykite citrinžolę. Viską sudėkite į puodą su šlakeliu aliejaus ir apkepkite.
3. Supjaustykite šitakius, sudėkite juos į puodą su svogūno ir imbiero mišiniu ir apkepkite kartu, supilkite sultinį ir pavirkite, įpilkite SANTA MARIA padažą „Tamari Dark Soy“. Suberkite špinatus ir šparagines pupeles, užvirinkite ir nukaiskite.
4. Kiaulieną supjaustykite plonais griežinėliais i apkepkite keptuvėje. Galite šiek tiek pasūdyti.
5. Sudėkite į lėkštes makaronus, įpilkite sriubos ir įdėkite kiaulienos. Patiekite su kalendromis.
Comentarios