top of page

Greitai pagaminami naminiai „spring rolls“


Alfo receptai, springrolls, užkandis, Alfo didysis kulinarinis šou

#Alfodidysiskulinarinissou laidas ir video receptą rasite ČIA


„Spring rolls" pagaminti reikia:

  • 1 vid. dydžio svogūno

  • 34 skiltelių česnako

  • Ryšelio kalendros

  • 34 didelių gražių pievagrybių

  • 2 KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais

  • 2 saliero lapkočių

  • ½ nedidelio kininio bastučio

  • 1214 šaldytos „springrolls“ tešlos lapų

  • 1 citrinos

  • Aliejaus gruzdinti ir kepti

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA maltos kalendros

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • WOW MAMA aitriųjų paprikų padažo „SweetAsiaSauce“


1. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, taip pat smulkiai supjaustykite saliero lapkočius, pievagrybius, česnaką ir kininį bastutį. Dalį česnako atidėkite. Įpilkite į keptuvę ir pakepinkite daržoves ir grybus didelėje kaitroje, įberkite SANTA MARIA akmens druskos, SANTA MARIA maltos kalendros ir SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“.

2. Nuo KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais nuimkite odą ir mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais. Trumpai apkepkite su likusiu česnaku. Sumaišykite su daržovėmis. Atvėsinkite.

3. Suktinukų tešlos lapus įdarykite įdaru ir tampriai susukite. Gruzdinkite vidutinėje kaitroje po 34 min.

4. Iškepusius suktinukus dėkite ant popierinių rankšluosčių, nuvarvinkite ir patiekite su WOW MAMA aitriųjų paprikų padažu „SweetAsiaSauce“.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page