#Alfodidysiskulinarinissou laidas ir video receptą rasite ČIA
„Spring rolls" pagaminti reikia:
1 vid. dydžio svogūno
3–4 skiltelių česnako
Ryšelio kalendros
3–4 didelių gražių pievagrybių
2 KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais
2 saliero lapkočių
½ nedidelio kininio bastučio
12–14 šaldytos „springrolls“ tešlos lapų
1 citrinos
Aliejaus gruzdinti ir kepti
SANTA MARIA akmens druskos
SANTA MARIA maltos kalendros
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
WOW MAMA aitriųjų paprikų padažo „SweetAsiaSauce“
1. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, taip pat smulkiai supjaustykite saliero lapkočius, pievagrybius, česnaką ir kininį bastutį. Dalį česnako atidėkite. Įpilkite į keptuvę ir pakepinkite daržoves ir grybus didelėje kaitroje, įberkite SANTA MARIA akmens druskos, SANTA MARIA maltos kalendros ir SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“.
2. Nuo KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais nuimkite odą ir mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais. Trumpai apkepkite su likusiu česnaku. Sumaišykite su daržovėmis. Atvėsinkite.
3. Suktinukų tešlos lapus įdarykite įdaru ir tampriai susukite. Gruzdinkite vidutinėje kaitroje po 3–4 min.
4. Iškepusius suktinukus dėkite ant popierinių rankšluosčių, nuvarvinkite ir patiekite su WOW MAMA aitriųjų paprikų padažu „SweetAsiaSauce“.
Skanaus!
Commentaires