top of page

Gastronomijos savaitė: kulinariniai filmai ir kino vakarienės

Vilniaus gastronomijos savaitės metu, lapkričio 16–22 dienomis, kino teatre „Pasaka“ bus rodomi keturi festivalio „Kino pavasaris“ žiūrovų pamėgti kulinariniai filmai.

Juostos „Kritikai gurmanai“ („Foodies“) žiūrovai su įtakingiausiais maisto tinklaraštininkais, tarp kurių ir lietuvė Aistė Misevičiūtė, keliaus po geriausius pasaulio restoranus. Su filmo „Steiko (r)evoliucija“ („Steak (R)evolution“) kūrybine komanda bus ieškoma geriausio jautienos steiko. Nepamirštamų įspūdžių suteiks unikalų projektą, jungiantį kulinariją su kitais menais, užfiksavusi dokumentika „Vakarienė kaip sapnas“ („The Dream“). Istorija „Atrandant Gastoną“ („Finding Gaston“) supažindins su Peru pasididžiavimu – talentingu šefą Gastoną Acurio, kurio dėka pasaulis sužinojo apie Peru virtuvę ir tūkstančiai jaunų perujiečių susidomėjo kulinarijos menu.

Vilniaus gastronomijos kino savaitės „Pasakoje“ REPERTUARAS:

16 d. 18 val. „Kritikai gurmanai“ 17 d. 18 val. „Steiko (r)evoliucija“ 18 d. 18.15 val. „Vakarienė kaip sapnas“ 19 d. 20.45 val. „Atrandant Gastoną“ 20 d. 18 val. „Steiko (r)evoliucija“ 21 d. 16.30 val. „Kritikai gurmanai“ 21 d. 18.30 val. „Vakarienė kaip sapnas“ 22 d. 16.30 val. „Atrandant Gastoną“

RD_031

„Cinema Gourmet“ vakarienė (Roberto Daskevičiaus nuotr.)


KINO VAKARIENĖS

„Cinema Gourmet“– tai išskirtinės vakarienės, kurių metu bus rodomi „Kino pavasario“ programos sudarytojų kruopščiai atrinkti kulinariniai filmai, o peržiūros metu pateikiami šefo Gian Luca Demarco sukurti, rodomo filmo temos įkvėpti patiekalai. Jaukios „Kulinarijos studijos“ patalpos „Cinema Gourmet“ vakarienių metu virsta boutique stiliaus kino sale – restoranu, kuriame pasinerti į magišką vaizdų ir skonių pasaulį gali iki 20 žmonių.

Daugiau informacijos: „Kulinarijos studija“

Naujausi įrašai

bottom of page