4 asm.
Gaminimas 40 min.
Reikia:
200 g vištienos filė
2 šviežių čoriso dešrelių
1 nedidelio svogūno
2 pomidorų
5-6 didelių juodųjų alyvuogių
SPILVA marinuotų uoginių paprikų griežinėliais pagal skonį
150 ml virtų lęšių
2 šaukštų SANTA MARIA prieskonių „Chicken Taco“
4 šaukštų SANTA MARIA padažo „Tacos“
4 SANTA MARIJA tortilijų
100 g ementalio sūrio
100 g šviežio ožkų sūrio
Nedidelio ryšelio kalendrų
Mėtų pagal skonį
Alyvuogių aliejaus
1. Supjaustykite vištieną ir dešreles vienodo dydžio gabaliukais. Gana smulkiai supjaustykite svogūną, pomidorus, taip pat supjaustykite alyvuoges ir SPILVA marinuotas uogines paprikas griežinėliais.
2. Mėsą sudėkite į keptuvę su alyvuogių aliejumi ir pakepkite. Suberkite svogūnus, dar kepkite 4-5 min, o po to sudėkite pomidorus, alyvuoges ir pjaustytas SPILVA marinuotas uogines paprikas griežinėliais, suberkite SANTA MARIA prieskonius „Chicken Taco“, išmaišykite. Kepkite apie 10 min. Pabaigoje įmaišykite lęšius.
3. Įdarą susukite į SANTA MARIA tortilijas, sudėkite rulonėlius į formą, gausiai aptepkite viską SANTA MARIA padažu „Tacos“ bei užtarkuokite ementalio. Šaukite į orkaitę ir kepkite, kol sūris išsilydys.
4. Iškepusias enčiladas užbarstykite trupintu ožkų sūriu, kalendrų lapeliais bei mėtomis.
Comments