Enčilados su vištiena, čoriso ir lęšiais


Enčilados su vištiena, čoriso ir lęšiais, vmg receptas
Valerijos Stonytės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 40 min.


Reikia:

  • 200 g vištienos filė

  • 2 šviežių čoriso dešrelių

  • 1 nedidelio svogūno

  • 2 pomidorų

  • 5-6 didelių juodųjų alyvuogių

  • SPILVA marinuotų uoginių paprikų griežinėliais pagal skonį

  • 150 ml virtų lęšių

  • 2 šaukštų SANTA MARIA prieskonių „Chicken Taco“

  • 4 šaukštų SANTA MARIA padažo „Tacos“

  • 4 SANTA MARIJA tortilijų

  • 100 g ementalio sūrio

  • 100 g šviežio ožkų sūrio

  • Nedidelio ryšelio kalendrų

  • Mėtų pagal skonį

  • Alyvuogių aliejaus

1. Supjaustykite vištieną ir dešreles vienodo dydžio gabaliukais. Gana smulkiai supjaustykite svogūną, pomidorus, taip pat supjaustykite alyvuoges ir SPILVA marinuotas uogines paprikas griežinėliais.

2. Mėsą sudėkite į keptuvę su alyvuogių aliejumi ir pakepkite. Suberkite svogūnus, dar kepkite 4-5 min, o po to sudėkite pomidorus, alyvuoges ir pjaustytas SPILVA marinuotas uogines paprikas griežinėliais, suberkite SANTA MARIA prieskonius „Chicken Taco“, išmaišykite. Kepkite apie 10 min. Pabaigoje įmaišykite lęšius.

3. Įdarą susukite į SANTA MARIA tortilijas, sudėkite rulonėlius į formą, gausiai aptepkite viską SANTA MARIA padažu „Tacos“ bei užtarkuokite ementalio. Šaukite į orkaitę ir kepkite, kol sūris išsilydys.

4. Iškepusias enčiladas užbarstykite trupintu ožkų sūriu, kalendrų lapeliais bei mėtomis.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg