Enčilados su vištiena, čoriso ir lęšiais


Enčilados su vištiena, čoriso ir lęšiais, vmg receptas
Valerijos Stonytės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 40 min.


Reikia:

  • 200 g vištienos filė

  • 2 šviežių čoriso dešrelių

  • 1 nedidelio svogūno

  • 2 pomidorų

  • 5-6 didelių juodųjų alyvuogių

  • SPILVA marinuotų uoginių paprikų griežinėliais pagal skonį

  • 150 ml virtų lęšių

  • 2 šaukštų SANTA MARIA prieskonių „Chicken Taco“

  • 4 šaukštų SANTA MARIA padažo „Tacos“

  • 4 SANTA MARIJA tortilijų

  • 100 g ementalio sūrio

  • 100 g šviežio ožkų sūrio

  • Nedidelio ryšelio kalendrų

  • Mėtų pagal skonį

  • Alyvuogių aliejaus

1. Supjaustykite vištieną ir dešreles vienodo dydžio gabaliukais. Gana smulkiai supjaustykite svogūną, pomidorus, taip pat supjaustykite alyvuoges ir SPILVA marinuotas uogines paprikas griežinėliais.

2. Mėsą sudėkite į keptuvę su alyvuogių aliejumi ir pakepkite. Suberkite svogūnus, dar kepkite 4-5 min, o po to sudėkite pomidorus, alyvuoges ir pjaustytas SPILVA marinuotas uogines paprikas griežinėliais, suberkite SANTA MARIA prieskonius „Chicken Taco“, išmaišykite. Kepkite apie 10 min. Pabaigoje įmaišykite lęšius.

3. Įdarą susukite į SANTA MARIA tortilijas, sudėkite rulonėlius į formą, gausiai aptepkite viską SANTA MARIA padažu „Tacos“ bei užtarkuokite ementalio. Šaukite į orkaitę ir kepkite, kol sūris išsilydys.

4. Iškepusias enčiladas užbarstykite trupintu ožkų sūriu, kalendrų lapeliais bei mėtomis.

Susiję įrašai

Rodyti viską