Saldžiarūgščiai ledai su baziliko poskoniu nustebins net visko ragavusius gurmanus. Lengvas gaivinančio patiekalo receptas, kurį tiesiog privalu išbandyti.
![Citrinų ir apelsinų sulčių ledų su baziliku receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_17f5e77d02fb4ccb8299c42cc5bc8ef4~mv2.jpg/v1/fill/w_155,h_142,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_17f5e77d02fb4ccb8299c42cc5bc8ef4~mv2.jpg)
Apie 10 vnt.
Ledams su baziliku pagaminti reikia:
15 g baziliko
60 ml citrinos sulčių
50 g cukraus
4–5 apelsinų
200 ml apelsinų sulčių
1. Baziliką susmulkinkite, apelsinus nulupkite, išimkite sėklytes ir supjaustykite.
2. Formeles pripildykite apelsinų ir baziliko.
3. Citrinos sultis sumaišykite su cukrumi ir supilkite į formeles.
4. Užpilkite apelsinų sultis, įstatykite laikiklius ir šaldykite, kol sustings (apie 6 val.)
Skanaus!