Citrinų ir apelsinų sulčių ledų su baziliku receptas

Saldžiarūgščiai ledai su baziliko poskoniu nustebins net visko ragavusius gurmanus. Lengvas gaivinančio patiekalo receptas, kurį tiesiog privalu išbandyti.

Citrinų ir apelsinų sulčių ledų su baziliku receptas
VMG archyvų nuotr.

Apie 10 vnt.

Ledams su baziliku pagaminti reikia:

  • 15 g baziliko

  • 60 ml citrinos sulčių

  • 50 g cukraus

  • 4–5 apelsinų

  • 200 ml apelsinų sulčių

1. Baziliką susmulkinkite, apelsinus nulupkite, išimkite sėklytes ir supjaustykite.

2. Formeles pripildykite apelsinų ir baziliko.

3. Citrinos sultis sumaišykite su cukrumi ir supilkite į formeles.

4. Užpilkite apelsinų sultis, įstatykite laikiklius ir šaldykite, kol sustings (apie 6 val.)


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg